Ulaş Su Kalitesi, TDS Değerleri ve Filtrasyon Aşamaları
İçme suyunun teknik kalitesini belirleyen en kritik parametre TDS ve sertlik derecesidir. Ulaş sularındaki 310 - 460 ppm katı madde yoğunluğu, çok aşamalı Ulaş arıtma prosesimiz ile optimize edilerek hem biyolojik hem kimyasal açıdan kusursuz hale getirilir.
TDS Değerlerinin İdeal İçme Suyu Seviyesine İndirgenmesi
Filtrasyon sürecimizin kalbinde 0.0001 mikron gözenek çapına sahip kompozit poliamid membran filtre yer alır. Bu gözenek yapısı, Ulaş sularındaki arsenik, kurşun, cıva gibi toksik ağır metalleri ve bakterileri %99.5 oranında bloke eder.
Arıtılan saf su, post karbon ve alkali filtre aşamalarında doğal minerallerle zenginleştirilerek pH değeri 8.0 - 8.5 aralığına yükseltilir. Ulaş genelindeki konutlara kurduğumuz sistemler, sağlıklı mineral profilini muhafaza eder.
Ulaş TDS Düşürme
Ulaş şebekesindeki 310 - 460 ppm değerini 30-60 ppm hafif içimli dağ suyu düzeyine indirger.
Ulaş Basınç Kontrolü
Ulaş yüksek katlı dairelerinde düşük şebeke basıncına karşı 24V sessiz pompa desteği.
Ulaş Klor Eliminasyonu
Ulaş şebeke suyundaki keskin klor kokusunu ve tortuları blok karbon ile sıfırlar.
Ulaş Membran Filtre
Ulaş sularındaki mikroskobik ağır metalleri ve kireci moleküler düzeyde ayrıştırır.
Ulaş Teknik Servis, TDS Analizi ve Yerel Kurulum Kapsamı
Ulaş Ulaş kırsal ve müstakil bölgelerinde şebeke hattı sonu veya artezyen kuyu sularındaki yoğun tortu, kum ve kireç yükünü filtreleyen çift kademeli ön tortu korumalı su arıtma çözümleri sağlıyoruz.
- Laboratuvar Hassasiyeti: Ulaş şebeke suyuna özel mikron dereceli çoklu filtreleme matrisi.
- Basınç Koruması: Şebeke basınç patlamalarını önleyen pirinç basınç düşürücü regülatör.
- Hızlı Mobil Servis: Randevulu aynı gün veya 24 saat içinde adrese mobil teknik araç sürede Ulaş adresinize intikal.
Ulaş Alkali Su Arıtma Cihazı TDS Ölçümü ve Filtrasyon Sıkça Sorulan Sorular
Ulaş şebeke sularında çözünmüş katı madde yoğunluğu 310 - 460 ppm TDS olarak ölçülmektedir. 5 ve 6 aşamalı filtrasyon sistemimiz bu değeri Ulaş mutfaklarında 30 - 60 ppm ideal hafif içimli dağ pınarı kalitesine indirger.
Ters ozmoz sonrasında Ulaş mutfaklarına entegre ettiğimiz biyoseramik tatlandırıcı kartuşlar, suyun mineral dengesini koruyarak Sivas sularına doğal kaynak suyu tadı verir.
Yerel kaynaklara göre Ulaş şebeke suları Sert sınıfındadır. Metropol Su Arıtma Ulaş arıtma sistemlerimiz kireç yapıcı kalsiyum iyonlarını drenaja tahliye ederek sıfır tortulu su üretir.
Ulaş dairelerine taktığımız pompasız Alkali Su Arıtma Cihazı sistemleri elektrik tüketmez; pompalı modellerimiz ise yalnızca arıtım esnasında 24V gibi çok düşük enerji harcar ve minimum atık su üretir.