Taşköprü Şebeke Suyu İçin 5 ve 6 Aşamalı İleri Arıtma Teknolojisi
Kastamonu Taşköprü lokasyonundaki su iletim şebekesinde oluşan mineral dalgalanmaları, özel 5 ve 6 aşamalı filtre kartuşlarımızla dengelenir. Taşköprü aileleri için her bardakta taze ve analiz edilmiş su üretiyoruz.
0.0001 Mikron Membran Filtre ile Mikrobiyolojik Arıtım
5 aşamalı filtrasyon mekanizması sırasıyla 5 mikron tortu filtresi, granül aktif karbon (GAC), blok karbon (CTO), yüksek kapasiteli RO membran ve Hindistan cevizi kabuğu tatlandırıcıdan oluşur. Her aşama Taşköprü suyunun farklı bir kirletici grubunu yok eder.
Bu kademeli yapı, ana membranın ömrünü 24 aya kadar uzatırken Taşköprü musluklarınızdan daima kokusuz, berrak ve kaynak suyu tazeliğinde su akmasını garantiler.
Taşköprü Düşük Atık
Taşköprü konutlarında geleneksel arıtma cihazlarına kıyasla %50 daha az atık su sarfiyatı.
Taşköprü Membran Filtre
Taşköprü sularındaki mikroskobik ağır metalleri ve kireci moleküler düzeyde ayrıştırır.
Taşköprü Basınç Kontrolü
Taşköprü yüksek katlı dairelerinde düşük şebeke basıncına karşı 24V sessiz pompa desteği.
Taşköprü 280L Üretim
Taşköprü ailelerinin günlük tüm içme, çay ve yemek suyu gereksinimini fazlasıyla karşılar.
Taşköprü Teknik Servis, TDS Analizi ve Yerel Kurulum Kapsamı
Taşköprü Taşköprü kırsal ve müstakil bölgelerinde şebeke hattı sonu veya artezyen kuyu sularındaki yoğun tortu, kum ve kireç yükünü filtreleyen çift kademeli ön tortu korumalı su arıtma çözümleri sağlıyoruz.
- Taşköprü Hassas Ölçüm: Dijital iletkenlik cihazıyla Taşköprü adresinizde giriş ve çıkış TDS farkı doğrulanır.
- Yüksek Dayanım: Basınç dalgalanmalarına karşı çift sızdırmaz O-ringli filtre gövdeleri.
- Montaj Kapsamı: Kuyu/depo bağlantısı adaptasyonu, mekanik tortu filtresi ve tezgah altı içme suyu ünitesi montajı
Taşköprü Genelinde 0.0001 Mikron Membran Soru-Cevap
Kastamonu Taşköprü genelinde şebeke TDS seviyesi 260 - 390 ppm bandındadır. Gelişmiş RO membran teknolojimizle Taşköprü hanelerinde bu iletkenlik değeri 40 ppm pınar suyuna dönüştürülür.
Hayır. Taşköprü genelinde kurduğumuz Su Arıtma Cihazı modellerinde kullandığımız alkali mineral filtreler suya kalsiyum ve magnezyum iyonları kazandırarak pH değerini 8.0 - 8.5 seviyesine dengeler.
Taşköprü musluk suyunda kireç yoğunluğu 27 °fH (Orta-Sert Su) düzeyindedir. Kurulumunu yaptığımız Su Arıtma Cihazı üniteleri, yüksek kalsiyum tuzlarını iyonik bazda süzerek Taşköprü konutlarında kireçsiz ve ipeksi bir içme suyu sağlar.
Taşköprü şebeke hattındaki tortu ve klor yükü sebebiyle ön filtre setinin (Sediment, GAC, CTO) 6-8 ayda bir, ana RO membranın ise Kastamonu su sertliğine bağlı olarak 24 ayda bir Metropol Su Arıtma Taşköprü servisimizce yenilenmesi tavsiye edilir.