Sincik Musluk Suyunda TDS Düşürme ve Mineral Zenginleştirme

Ters ozmoz prensibi, doğadaki osmotik basıncı tersine çevirerek su moleküllerini yarı geçirgen sentetik membrandan geçirir. Sincik genelinde sunduğumuz Daire Tipi Su Arıtma sistemleri, bu prensiple mikrobiyolojik arıtım sağlar.

0.0001 Mikron Membran Filtre ile Mikrobiyolojik Arıtım

0.0001 mikron hassasiyet, bir su molekülünün geçebileceği en dar fiziksel gözenek aralığıdır. Sincik sularındaki mikroskobik virüs ve bakteriler bu bariyeri aşamaz.

Tamamen kimyasalsız ve fiziksel olan bu arıtım yöntemi, Sincik ailelerine en saf ve güvenilir içme suyu kaynağını sağlar.

GPD

Sincik 280L Üretim

Sincik ailelerinin günlük tüm içme, çay ve yemek suyu gereksinimini fazlasıyla karşılar.

TDS

Sincik TDS Düşürme

Sincik şebekesindeki 280 - 410 ppm değerini 30-60 ppm hafif içimli dağ suyu düzeyine indirger.

BAR

Sincik Basınç Kontrolü

Sincik yüksek katlı dairelerinde düşük şebeke basıncına karşı 24V sessiz pompa desteği.

CTO

Sincik Klor Eliminasyonu

Sincik şebeke suyundaki keskin klor kokusunu ve tortuları blok karbon ile sıfırlar.

Sincik Teknik Servis, TDS Analizi ve Yerel Kurulum Kapsamı

Sincik Sincik kırsal ve müstakil bölgelerinde şebeke hattı sonu veya artezyen kuyu sularındaki yoğun tortu, kum ve kireç yükünü filtreleyen çift kademeli ön tortu korumalı su arıtma çözümleri sağlıyoruz.

  • Sincik Hassas Ölçüm: Dijital iletkenlik cihazıyla Sincik adresinizde giriş ve çıkış TDS farkı doğrulanır.
  • Yüksek Dayanım: Basınç dalgalanmalarına karşı çift sızdırmaz O-ringli filtre gövdeleri.
  • Montaj Kapsamı: Kuyu/depo bağlantısı adaptasyonu, mekanik tortu filtresi ve tezgah altı içme suyu ünitesi montajı

Sincik Bölgesinde Ters Ozmoz ve Su Değerleri Soru-Cevap

Sincik şebeke sularında çözünmüş katı madde yoğunluğu 280 - 410 ppm TDS olarak ölçülmektedir. 5 ve 6 aşamalı filtrasyon sistemimiz bu değeri Sincik mutfaklarında 30 - 60 ppm ideal hafif içimli dağ pınarı kalitesine indirger.

Sincik dairelerine taktığımız pompasız Daire Tipi Su Arıtma sistemleri elektrik tüketmez; pompalı modellerimiz ise yalnızca arıtım esnasında 24V gibi çok düşük enerji harcar ve minimum atık su üretir.

Yerel kaynaklara göre Sincik şebeke suları Orta-Sert sınıfındadır. Metropol Su Arıtma Sincik arıtma sistemlerimiz kireç yapıcı kalsiyum iyonlarını drenaja tahliye ederek sıfır tortulu su üretir.

Sincik dairelerine taktığımız pompasız Daire Tipi Su Arıtma sistemleri elektrik tüketmez; pompalı modellerimiz ise yalnızca arıtım esnasında 24V gibi çok düşük enerji harcar ve minimum atık su üretir.

Hemen Ara WhatsApp Destek