Siirt Merkez Su Kalitesi, TDS Değerleri ve Filtrasyon Aşamaları
Su kalitesinde gözle görülmeyen mikron düzeyindeki kirleticiler ancak teknik analizle tespit edilir. Siirt Merkez genelinde ölçtüğümüz 270 - 400 ppm TDS değeri, gelişmiş membran teknolojisi uygulanmasını zorunlu kılmaktadır.
Musluk Suyundan Kaynak Suyuna: Kademeli Filtreleme Mekanizması
Siirt Merkez musluk suyunda yapılan testler, arıtma sonrasında suyun elektriksel iletkenliğinin %85 oranında azaldığını ve berraklığın maksimuma ulaştığını kanıtlamaktadır.
Gelişmiş kapalı kasa modellerimiz Siirt Merkez mutfak dolaplarında yer kaplamazken, 8 litrelik paslanmaz çelik depo günün her anı hazır taze su rezervi sunar.
Siirt Merkez Basınç Kontrolü
Siirt Merkez yüksek katlı dairelerinde düşük şebeke basıncına karşı 24V sessiz pompa desteği.
Siirt Merkez 280L Üretim
Siirt Merkez ailelerinin günlük tüm içme, çay ve yemek suyu gereksinimini fazlasıyla karşılar.
Siirt Merkez Düşük Atık
Siirt Merkez konutlarında geleneksel arıtma cihazlarına kıyasla %50 daha az atık su sarfiyatı.
Siirt Merkez Membran Filtre
Siirt Merkez sularındaki mikroskobik ağır metalleri ve kireci moleküler düzeyde ayrıştırır.
Siirt Merkez Teknik Servis, TDS Analizi ve Yerel Kurulum Kapsamı
Siirt Merkez Siirt Merkez genelinde musluk suyunuzu damacana maliyetinden kurtaran, klor, kireç ve pası %99.5 saflıkla yok ederek ailenize tatlı kaynak suyu kalitesinde içme suyu sağlayan ekonomik ve garantili sistemler sunuyoruz.
- Siirt Merkez Hassas Ölçüm: Dijital iletkenlik cihazıyla Siirt Merkez adresinizde giriş ve çıkış TDS farkı doğrulanır.
- Yüksek Dayanım: Basınç dalgalanmalarına karşı çift sızdırmaz O-ringli filtre gövdeleri.
- Montaj Kapsamı: Tezgah altı temiz montaj, su basınç testi, tank hava basınç kalibrasyonu ve aç-kapa musluk montajı
Siirt Merkez Genelinde 0.0001 Mikron Membran Soru-Cevap
Siirt Siirt Merkez genelinde şebeke TDS seviyesi 270 - 400 ppm bandındadır. Gelişmiş RO membran teknolojimizle Siirt Merkez hanelerinde bu iletkenlik değeri 40 ppm pınar suyuna dönüştürülür.
Hayır. Siirt Merkez genelinde kurduğumuz Daire Girişi Tortu ve Kireç Filtresi modellerinde kullandığımız alkali mineral filtreler suya kalsiyum ve magnezyum iyonları kazandırarak pH değerini 8.0 - 8.5 seviyesine dengeler.
Siirt Merkez musluk suyunda kireç yoğunluğu 28 °fH (Orta-Sert Su) düzeyindedir. Kurulumunu yaptığımız Daire Girişi Tortu ve Kireç Filtresi üniteleri, yüksek kalsiyum tuzlarını iyonik bazda süzerek Siirt Merkez konutlarında kireçsiz ve ipeksi bir içme suyu sağlar.
Yüksek verimli motorlarımız Siirt Merkez hanelerinde ayda sadece birkaç watt elektrik tüketirken, patentli çekvalf mekanizması atık su sarfiyatını en aza indirir.