Niksar Şebeke Suyu İçin 5 ve 6 Aşamalı İleri Arıtma Teknolojisi

Laboratuvar analizlerine göre Tokat Niksar şebeke sularında çözünmüş katı madde (TDS) miktarı 300 - 440 ppm seviyesinde seyretmektedir. İdeal içme suyu standartlarının üzerindeki bu değer, suda ağır tat ve mineral dengesizliğine neden olur. Metropol Su Arıtma mühendisliğiyle üretilen Villa Tipi Su Yumuşatma sistemleri, Niksar şebeke TDS değerini 40-60 ppm ideal dağ pınarı seviyesine düşürür.

TDS Değerlerinin İdeal İçme Suyu Seviyesine İndirgenmesi

Ters ozmoz hücrelerindeki çapraz akış dinamiği, filtre yüzeyinde tortu birikmesini engelleyerek kendi kendini temizleyen bir filtrasyon çevrimi oluşturur.

Bu üstün teknoloji sayesinde Niksar şebeke suyunun değişken TDS ve klor salınımları cihaz performansını düşürmez.

GPD

Niksar 280L Üretim

Niksar ailelerinin günlük tüm içme, çay ve yemek suyu gereksinimini fazlasıyla karşılar.

TDS

Niksar TDS Düşürme

Niksar şebekesindeki 300 - 440 ppm değerini 30-60 ppm hafif içimli dağ suyu düzeyine indirger.

BAR

Niksar Basınç Kontrolü

Niksar yüksek katlı dairelerinde düşük şebeke basıncına karşı 24V sessiz pompa desteği.

CTO

Niksar Klor Eliminasyonu

Niksar şebeke suyundaki keskin klor kokusunu ve tortuları blok karbon ile sıfırlar.

Niksar Teknik Servis, TDS Analizi ve Yerel Kurulum Kapsamı

Niksar Niksar kırsal ve müstakil bölgelerinde şebeke hattı sonu veya artezyen kuyu sularındaki yoğun tortu, kum ve kireç yükünü filtreleyen çift kademeli ön tortu korumalı su arıtma çözümleri sağlıyoruz.

  • Niksar Teknik Testi: Kuyu ve kaynak suyu mikron tortu analizi, demir-mangan ve sertlik seviyesi ölçümü ile montaj öncesi su parametreleri raporlanır.
  • Süre Taahhüdü: Randevulu aynı gün veya 24 saat içinde adrese mobil teknik araç ile Niksar içi hızlı adrese intikal.
  • Kurulum Detayı: Kuyu/depo bağlantısı adaptasyonu, mekanik tortu filtresi ve tezgah altı içme suyu ünitesi montajı

Niksar Bölgesinde Ters Ozmoz ve Su Değerleri Soru-Cevap

Niksar şebeke sularında çözünmüş katı madde yoğunluğu 300 - 440 ppm TDS olarak ölçülmektedir. 5 ve 6 aşamalı filtrasyon sistemimiz bu değeri Niksar mutfaklarında 30 - 60 ppm ideal hafif içimli dağ pınarı kalitesine indirger.

Ters ozmoz sonrasında Niksar mutfaklarına entegre ettiğimiz biyoseramik tatlandırıcı kartuşlar, suyun mineral dengesini koruyarak Tokat sularına doğal kaynak suyu tadı verir.

Yerel kaynaklara göre Niksar şebeke suları Sert sınıfındadır. Metropol Su Arıtma Niksar arıtma sistemlerimiz kireç yapıcı kalsiyum iyonlarını drenaja tahliye ederek sıfır tortulu su üretir.

Niksar musluk suyunda filtrelerin doyum süresi ortalama 6 ila 8 aydır. Membran filtre ise 2 yıl boyunca Niksar evlerinde 0.0001 mikron hassasiyetinde yüksek verimli arıtma sağlamaya devam eder.

Hemen Ara WhatsApp Destek