Mengen Su Arıtma Cihazı Bakımı ve Filtre Değişim Hizmeti

Zamanında değişen ön tortu filtreleri, Mengen suyunun klor ve kireç yükünü ana membrandan uzak tutarak cihaz ömrünü en az iki katına çıkarır.

Periyodik Bakım Süreci ve Hijyenik Kasa Dezenfeksiyonu

Membran gözeneklerinin mikroskobik düzeyde tıkanması arıtma tankının dolum süresini uzatır ve atık su miktarını artırır.

Mengen servisimizde yenilediğimiz NSF onaylı yüksek debili membranlar su tasarrufu sağlarken depolama tankını 40 dakikada doldurur.

TAKİP

Mengen Filtre Takvimi

Mengen müşterilerimize filtre periyodu yaklaştığında otomatik SMS ile bakım hatırlatma.

6-8

Mengen Ön Filtre Seti (Ay)

Mengen şebeke klor ve tortusunu tutan 3'lü ön filtrelerin periyodik değişim aralığı.

TEST

Mengen Basınç & TDS Ölçümü

Her serviste Mengen adresinizde tank basıncı manometreyle, su saflığı dijital sayaçla test edilir.

ORİJİNAL

Mengen NSF Kartuşlar

Mengen servisimizde kullanılan tüm kartuşlar uluslararası gıda onaylı ve barkodludur.

Mengen Bölgesinde Tam Kapsamlı Reverse Osmosis Su Arıtma Servis Garantisi

Mengen Mengen kırsal ve müstakil bölgelerinde şebeke hattı sonu veya artezyen kuyu sularındaki yoğun tortu, kum ve kireç yükünü filtreleyen çift kademeli ön tortu korumalı su arıtma çözümleri sağlıyoruz.

  • Hızlı Mobil Müdahale: Randevulu aynı gün veya 24 saat içinde adrese mobil teknik araç ile Mengen ilçesinde aynı gün adresinizdeyiz.
  • Periyodik Takip: Mengen abonelerimiz için filtre değişim zamanı geldiğinde SMS ile bilgilendirme.
  • Sızıntı Güvenliği: Değişim sonrası basınç testleri ve sızdırmazlık kontrolleri.

Mengen Bölgesinde Periyodik Bakım ve Garanti Koşulları

Mengen şebeke hattındaki tortu ve klor yükü sebebiyle ön filtre setinin (Sediment, GAC, CTO) 6-8 ayda bir, ana RO membranın ise Bolu su sertliğine bağlı olarak 24 ayda bir Metropol Su Arıtma Mengen servisimizce yenilenmesi tavsiye edilir.

Tam donanımlı mobil filomuz sayesinde Mengen mahallelerinde Randevulu aynı gün veya 24 saat içinde adrese mobil teknik araç sürede adrese ulaşıyor ve yerinde parça garantili servis veriyoruz.

Mengen musluk suyunda kireç yoğunluğu 22 °fH (Orta Sert Su) düzeyindedir. Kurulumunu yaptığımız Reverse Osmosis Su Arıtma üniteleri, yüksek kalsiyum tuzlarını iyonik bazda süzerek Mengen konutlarında kireçsiz ve ipeksi bir içme suyu sağlar.

Hayır. Mengen genelinde kurduğumuz Reverse Osmosis Su Arıtma modellerinde kullandığımız alkali mineral filtreler suya kalsiyum ve magnezyum iyonları kazandırarak pH değerini 8.0 - 8.5 seviyesine dengeler.

Hemen Ara WhatsApp Destek