İlkadım Şebeke Suyu İçin 5 ve 6 Aşamalı İleri Arıtma Teknolojisi

Ters ozmoz prensibi, doğadaki osmotik basıncı tersine çevirerek su moleküllerini yarı geçirgen sentetik membrandan geçirir. İlkadım genelinde sunduğumuz Reverse Osmosis Su Arıtma sistemleri, bu prensiple mikrobiyolojik arıtım sağlar.

0.0001 Mikron Membran Filtre ile Mikrobiyolojik Arıtım

Ters ozmoz hücrelerindeki çapraz akış dinamiği, filtre yüzeyinde tortu birikmesini engelleyerek kendi kendini temizleyen bir filtrasyon çevrimi oluşturur.

Bu üstün teknoloji sayesinde İlkadım şebeke suyunun değişken TDS ve klor salınımları cihaz performansını düşürmez.

NSF

İlkadım NSF Standartları

İlkadım cihazlarımızda kullanılan kartuşlar uluslararası NSF/ANSI 58 sertifikalıdır.

CTO

İlkadım Klor Eliminasyonu

İlkadım şebeke suyundaki keskin klor kokusunu ve tortuları blok karbon ile sıfırlar.

TDS

İlkadım TDS Düşürme

İlkadım şebekesindeki 280 - 410 ppm değerini 30-60 ppm hafif içimli dağ suyu düzeyine indirger.

pH

İlkadım Alkali Takviyesi

İlkadım mutfaklarında arıtılan suya kalsiyum ve magnezyum katarak vücut direncini destekler.

İlkadım Teknik Servis, TDS Analizi ve Yerel Kurulum Kapsamı

İlkadım İlkadım genelinde musluk suyunuzu damacana maliyetinden kurtaran, klor, kireç ve pası %99.5 saflıkla yok ederek ailenize tatlı kaynak suyu kalitesinde içme suyu sağlayan ekonomik ve garantili sistemler sunuyoruz.

  • Alkali İçim: pH değerini 8.5 seviyesine çıkararak bağışıklık dostu antioksidan su üretimi.
  • Yedek Parça Güvencesi: İlkadım genelinde 10 yıl boyunca orijinal filtre ve yedek parça temin garantisi.
  • Garantili Kurulum: Tezgah altı temiz montaj, su basınç testi, tank hava basınç kalibrasyonu ve aç-kapa musluk montajı

İlkadım Reverse Osmosis Su Arıtma TDS Ölçümü ve Filtrasyon Sıkça Sorulan Sorular

Samsun İlkadım genelinde şebeke TDS seviyesi 280 - 410 ppm bandındadır. Gelişmiş RO membran teknolojimizle İlkadım hanelerinde bu iletkenlik değeri 40 ppm pınar suyuna dönüştürülür.

Hayır. İlkadım genelinde kurduğumuz Reverse Osmosis Su Arıtma modellerinde kullandığımız alkali mineral filtreler suya kalsiyum ve magnezyum iyonları kazandırarak pH değerini 8.0 - 8.5 seviyesine dengeler.

İlkadım musluk suyunda kireç yoğunluğu 29 °fH (Orta-Sert Su) düzeyindedir. Kurulumunu yaptığımız Reverse Osmosis Su Arıtma üniteleri, yüksek kalsiyum tuzlarını iyonik bazda süzerek İlkadım konutlarında kireçsiz ve ipeksi bir içme suyu sağlar.

İlkadım şebeke hattındaki tortu ve klor yükü sebebiyle ön filtre setinin (Sediment, GAC, CTO) 6-8 ayda bir, ana RO membranın ise Samsun su sertliğine bağlı olarak 24 ayda bir Metropol Su Arıtma İlkadım servisimizce yenilenmesi tavsiye edilir.

Hemen Ara WhatsApp Destek