Erbaa Su Kalitesi, TDS Değerleri ve Filtrasyon Aşamaları

Tokat Erbaa lokasyonundaki su iletim şebekesinde oluşan mineral dalgalanmaları, özel 5 ve 6 aşamalı filtre kartuşlarımızla dengelenir. Erbaa aileleri için her bardakta taze ve analiz edilmiş su üretiyoruz.

TDS Değerlerinin İdeal İçme Suyu Seviyesine İndirgenmesi

Filtrasyon sürecimizin kalbinde 0.0001 mikron gözenek çapına sahip kompozit poliamid membran filtre yer alır. Bu gözenek yapısı, Erbaa sularındaki arsenik, kurşun, cıva gibi toksik ağır metalleri ve bakterileri %99.5 oranında bloke eder.

Arıtılan saf su, post karbon ve alkali filtre aşamalarında doğal minerallerle zenginleştirilerek pH değeri 8.0 - 8.5 aralığına yükseltilir. Erbaa genelindeki konutlara kurduğumuz sistemler, sağlıklı mineral profilini muhafaza eder.

BAR

Erbaa Basınç Kontrolü

Erbaa yüksek katlı dairelerinde düşük şebeke basıncına karşı 24V sessiz pompa desteği.

CTO

Erbaa Klor Eliminasyonu

Erbaa şebeke suyundaki keskin klor kokusunu ve tortuları blok karbon ile sıfırlar.

MEM

Erbaa Membran Filtre

Erbaa sularındaki mikroskobik ağır metalleri ve kireci moleküler düzeyde ayrıştırır.

NSF

Erbaa NSF Standartları

Erbaa cihazlarımızda kullanılan kartuşlar uluslararası NSF/ANSI 58 sertifikalıdır.

Erbaa Teknik Servis, TDS Analizi ve Yerel Kurulum Kapsamı

Erbaa Erbaa kırsal ve müstakil bölgelerinde şebeke hattı sonu veya artezyen kuyu sularındaki yoğun tortu, kum ve kireç yükünü filtreleyen çift kademeli ön tortu korumalı su arıtma çözümleri sağlıyoruz.

  • Laboratuvar Hassasiyeti: Erbaa şebeke suyuna özel mikron dereceli çoklu filtreleme matrisi.
  • Basınç Koruması: Şebeke basınç patlamalarını önleyen pirinç basınç düşürücü regülatör.
  • Hızlı Mobil Servis: Randevulu aynı gün veya 24 saat içinde adrese mobil teknik araç sürede Erbaa adresinize intikal.

Erbaa Genelinde 0.0001 Mikron Membran Soru-Cevap

Erbaa şebeke sularında çözünmüş katı madde yoğunluğu 300 - 440 ppm TDS olarak ölçülmektedir. 5 ve 6 aşamalı filtrasyon sistemimiz bu değeri Erbaa mutfaklarında 30 - 60 ppm ideal hafif içimli dağ pınarı kalitesine indirger.

Ters ozmoz sonrasında Erbaa mutfaklarına entegre ettiğimiz biyoseramik tatlandırıcı kartuşlar, suyun mineral dengesini koruyarak Tokat sularına doğal kaynak suyu tadı verir.

Yerel kaynaklara göre Erbaa şebeke suları Sert sınıfındadır. Metropol Su Arıtma Erbaa arıtma sistemlerimiz kireç yapıcı kalsiyum iyonlarını drenaja tahliye ederek sıfır tortulu su üretir.

Erbaa dairelerine taktığımız pompasız Su Arıtma sistemleri elektrik tüketmez; pompalı modellerimiz ise yalnızca arıtım esnasında 24V gibi çok düşük enerji harcar ve minimum atık su üretir.

Hemen Ara WhatsApp Destek