Düzce Merkez Şebeke Suyu İçin 5 ve 6 Aşamalı İleri Arıtma Teknolojisi

İçme suyunun teknik kalitesini belirleyen en kritik parametre TDS ve sertlik derecesidir. Düzce Merkez sularındaki 220 - 340 ppm katı madde yoğunluğu, çok aşamalı Düzce Merkez arıtma prosesimiz ile optimize edilerek hem biyolojik hem kimyasal açıdan kusursuz hale getirilir.

0.0001 Mikron Membran Filtre ile Mikrobiyolojik Arıtım

5 aşamalı filtrasyon mekanizması sırasıyla 5 mikron tortu filtresi, granül aktif karbon (GAC), blok karbon (CTO), yüksek kapasiteli RO membran ve Hindistan cevizi kabuğu tatlandırıcıdan oluşur. Her aşama Düzce Merkez suyunun farklı bir kirletici grubunu yok eder.

Bu kademeli yapı, ana membranın ömrünü 24 aya kadar uzatırken Düzce Merkez musluklarınızdan daima kokusuz, berrak ve kaynak suyu tazeliğinde su akmasını garantiler.

GPD

Düzce Merkez 280L Üretim

Düzce Merkez ailelerinin günlük tüm içme, çay ve yemek suyu gereksinimini fazlasıyla karşılar.

ECO

Düzce Merkez Düşük Atık

Düzce Merkez konutlarında geleneksel arıtma cihazlarına kıyasla %50 daha az atık su sarfiyatı.

MEM

Düzce Merkez Membran Filtre

Düzce Merkez sularındaki mikroskobik ağır metalleri ve kireci moleküler düzeyde ayrıştırır.

BAR

Düzce Merkez Basınç Kontrolü

Düzce Merkez yüksek katlı dairelerinde düşük şebeke basıncına karşı 24V sessiz pompa desteği.

Düzce Merkez Teknik Servis, TDS Analizi ve Yerel Kurulum Kapsamı

Düzce Merkez Düzce Merkez genelinde musluk suyunuzu damacana maliyetinden kurtaran, klor, kireç ve pası %99.5 saflıkla yok ederek ailenize tatlı kaynak suyu kalitesinde içme suyu sağlayan ekonomik ve garantili sistemler sunuyoruz.

  • Düzce Merkez Hassas Ölçüm: Dijital iletkenlik cihazıyla Düzce Merkez adresinizde giriş ve çıkış TDS farkı doğrulanır.
  • Yüksek Dayanım: Basınç dalgalanmalarına karşı çift sızdırmaz O-ringli filtre gövdeleri.
  • Montaj Kapsamı: Tezgah altı temiz montaj, su basınç testi, tank hava basınç kalibrasyonu ve aç-kapa musluk montajı

Düzce Merkez Bölgesinde Ters Ozmoz ve Su Değerleri Soru-Cevap

Düzce Düzce Merkez genelinde şebeke TDS seviyesi 220 - 340 ppm bandındadır. Gelişmiş RO membran teknolojimizle Düzce Merkez hanelerinde bu iletkenlik değeri 40 ppm pınar suyuna dönüştürülür.

Hayır. Düzce Merkez genelinde kurduğumuz Kuyu Suyu Arıtma modellerinde kullandığımız alkali mineral filtreler suya kalsiyum ve magnezyum iyonları kazandırarak pH değerini 8.0 - 8.5 seviyesine dengeler.

Düzce Merkez musluk suyunda kireç yoğunluğu 23 °fH (Orta Sert Su) düzeyindedir. Kurulumunu yaptığımız Kuyu Suyu Arıtma üniteleri, yüksek kalsiyum tuzlarını iyonik bazda süzerek Düzce Merkez konutlarında kireçsiz ve ipeksi bir içme suyu sağlar.

Düzce Merkez şebeke hattındaki tortu ve klor yükü sebebiyle ön filtre setinin (Sediment, GAC, CTO) 6-8 ayda bir, ana RO membranın ise Düzce su sertliğine bağlı olarak 24 ayda bir Metropol Su Arıtma Düzce Merkez servisimizce yenilenmesi tavsiye edilir.

Hemen Ara WhatsApp Destek