Damal Musluk Suyunda Kireç ve Tortu Filtrasyonu
Yerel su kaynaklarının karstik ve mineral yapısı nedeniyle Ardahan Damal bölgesinde musluklardan akan su sert bir içim profiline sahiptir. Damal için özel kireç kırıcı filtre grubumuz sayesinde sert şebeke suyunu ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyoruz.
Ters Ozmoz Filtrasyonu ile Kireçsiz ve Yumuşak Su Konforu
Damal genelinde yaptığımız saha analizlerinde, şebeke suyunun içim sertliğinin aile bireylerinin günlük su tüketimini azalttığı gözlemlenmiştir.
Doğal minerallerle zenginleştirilen alkali arıtma filtrelerimiz, Damal sularına tatlı bir memba pınarı lezzeti kazandırarak çocukların ve yetişkinlerin severek su içmesini sağlar.
Damal Kaynak Lezzeti
Damal sularına tatlandırıcı Hindistan cevizi karbonu ile ipeksi pınar lezzeti kazandırır.
Damal 2 Yıl Garanti
Damal genelinde tüm Bina Girişi Su Arıtma parçalarında 2 yıl boyunca yerinde servis teminatı.
Damal Rezistans Koruması
Damal evlerindeki kombi, çay makinesi ve ütüleri kireç arızasına karşı tam korur.
Damal İçin Önerilen
Damal konut yapısına uygun Mineralli Post Karbonlu Su Arıtma Cihazı ile kesintisiz içme suyu.
Damal Bölgesinde Bina Girişi Su Arıtma ve Kireç Önleme Kapsamı
Damal Damal kırsal ve müstakil bölgelerinde şebeke hattı sonu veya artezyen kuyu sularındaki yoğun tortu, kum ve kireç yükünü filtreleyen çift kademeli ön tortu korumalı su arıtma çözümleri sağlıyoruz.
- Damal Ücretsiz TDS Ölçümü: Arıtma öncesi ve sonrası su sertliğini dijital sayaçla gözlerinizin önünde test ediyoruz.
- Anahtar Teslim Hizmet: Kuyu/depo bağlantısı adaptasyonu, mekanik tortu filtresi ve tezgah altı içme suyu ünitesi montajı
- Yerel Destek: Damal bölgesinde 7/24 kesintisiz teknik danışmanlık ve filtre takip sistemi.
Damal Bölgesinde Su Sertliği ve Arıtma Hakkında Merak Edilenler
Damal musluk suyunda kireç yoğunluğu 18 °fH (Yumuşak-Orta Su) düzeyindedir. Kurulumunu yaptığımız Bina Girişi Su Arıtma üniteleri, yüksek kalsiyum tuzlarını iyonik bazda süzerek Damal konutlarında kireçsiz ve ipeksi bir içme suyu sağlar.
Hayır. Damal genelinde kurduğumuz Bina Girişi Su Arıtma modellerinde kullandığımız alkali mineral filtreler suya kalsiyum ve magnezyum iyonları kazandırarak pH değerini 8.0 - 8.5 seviyesine dengeler.
Damal şebeke hattındaki tortu ve klor yükü sebebiyle ön filtre setinin (Sediment, GAC, CTO) 6-8 ayda bir, ana RO membranın ise Ardahan su sertliğine bağlı olarak 24 ayda bir Metropol Su Arıtma Damal servisimizce yenilenmesi tavsiye edilir.
Tam donanımlı mobil filomuz sayesinde Damal mahallelerinde Randevulu aynı gün veya 24 saat içinde adrese mobil teknik araç sürede adrese ulaşıyor ve yerinde parça garantili servis veriyoruz.