Çal Musluk Suyunda TDS Düşürme ve Mineral Zenginleştirme

TDS oranının yüksekliği, suda çözünmüş kireç, sülfat ve klorür bileşenlerinin fazlalığına işaret eder. Çal şebeke suyuna özel konfigüre ettiğimiz filtre dizilimi ile suyunuzu en saf formuna getiriyoruz.

Ters Ozmoz Teknolojisi Nasıl Çalışır? Aşamalı Filtrasyon Süreci

0.0001 mikron hassasiyet, bir su molekülünün geçebileceği en dar fiziksel gözenek aralığıdır. Çal sularındaki mikroskobik virüs ve bakteriler bu bariyeri aşamaz.

Tamamen kimyasalsız ve fiziksel olan bu arıtım yöntemi, Çal ailelerine en saf ve güvenilir içme suyu kaynağını sağlar.

MEM

Çal Membran Filtre

Çal sularındaki mikroskobik ağır metalleri ve kireci moleküler düzeyde ayrıştırır.

NSF

Çal NSF Standartları

Çal cihazlarımızda kullanılan kartuşlar uluslararası NSF/ANSI 58 sertifikalıdır.

ECO

Çal Düşük Atık

Çal konutlarında geleneksel arıtma cihazlarına kıyasla %50 daha az atık su sarfiyatı.

pH

Çal Alkali Takviyesi

Çal mutfaklarında arıtılan suya kalsiyum ve magnezyum katarak vücut direncini destekler.

Çal Teknik Servis, TDS Analizi ve Yerel Kurulum Kapsamı

Çal Çal kırsal ve müstakil bölgelerinde şebeke hattı sonu veya artezyen kuyu sularındaki yoğun tortu, kum ve kireç yükünü filtreleyen çift kademeli ön tortu korumalı su arıtma çözümleri sağlıyoruz.

  • Garantili Filtrasyon: Çal sularındaki ağır metalleri ve kloru %99.5 oranında arındırma taahhüdü.
  • Yerinde Servis: Randevulu aynı gün veya 24 saat içinde adrese mobil teknik araç ile Çal genelinde kesintisiz teknik destek.
  • Tam Donanım: Sessiz çalışan enerji verimli motor ve akıllı basınç kesici şatof valf.

Çal Bölgesinde Ters Ozmoz ve Su Değerleri Soru-Cevap

Çal şebeke sularında çözünmüş katı madde yoğunluğu 370 - 530 ppm TDS olarak ölçülmektedir. 5 ve 6 aşamalı filtrasyon sistemimiz bu değeri Çal mutfaklarında 30 - 60 ppm ideal hafif içimli dağ pınarı kalitesine indirger.

Çal dairelerine taktığımız pompasız Su Arıtma Filtre Değişimi sistemleri elektrik tüketmez; pompalı modellerimiz ise yalnızca arıtım esnasında 24V gibi çok düşük enerji harcar ve minimum atık su üretir.

Yerel kaynaklara göre Çal şebeke suları Çok Sert sınıfındadır. Metropol Su Arıtma Çal arıtma sistemlerimiz kireç yapıcı kalsiyum iyonlarını drenaja tahliye ederek sıfır tortulu su üretir.

Çal dairelerine taktığımız pompasız Su Arıtma Filtre Değişimi sistemleri elektrik tüketmez; pompalı modellerimiz ise yalnızca arıtım esnasında 24V gibi çok düşük enerji harcar ve minimum atık su üretir.

Hemen Ara WhatsApp Destek