Bozkır Musluk Suyunda TDS Düşürme ve Mineral Zenginleştirme

Laboratuvar analizlerine göre Konya Bozkır şebeke sularında çözünmüş katı madde (TDS) miktarı 380 - 560 ppm seviyesinde seyretmektedir. İdeal içme suyu standartlarının üzerindeki bu değer, suda ağır tat ve mineral dengesizliğine neden olur. Metropol Su Arıtma mühendisliğiyle üretilen Villa Tipi Su Yumuşatma sistemleri, Bozkır şebeke TDS değerini 40-60 ppm ideal dağ pınarı seviyesine düşürür.

Musluk Suyundan Kaynak Suyuna: Kademeli Filtreleme Mekanizması

0.0001 mikron hassasiyet, bir su molekülünün geçebileceği en dar fiziksel gözenek aralığıdır. Bozkır sularındaki mikroskobik virüs ve bakteriler bu bariyeri aşamaz.

Tamamen kimyasalsız ve fiziksel olan bu arıtım yöntemi, Bozkır ailelerine en saf ve güvenilir içme suyu kaynağını sağlar.

TDS

Bozkır TDS Düşürme

Bozkır şebekesindeki 380 - 560 ppm değerini 30-60 ppm hafif içimli dağ suyu düzeyine indirger.

BAR

Bozkır Basınç Kontrolü

Bozkır yüksek katlı dairelerinde düşük şebeke basıncına karşı 24V sessiz pompa desteği.

CTO

Bozkır Klor Eliminasyonu

Bozkır şebeke suyundaki keskin klor kokusunu ve tortuları blok karbon ile sıfırlar.

MEM

Bozkır Membran Filtre

Bozkır sularındaki mikroskobik ağır metalleri ve kireci moleküler düzeyde ayrıştırır.

Bozkır Teknik Servis, TDS Analizi ve Yerel Kurulum Kapsamı

Bozkır Bozkır kırsal ve müstakil bölgelerinde şebeke hattı sonu veya artezyen kuyu sularındaki yoğun tortu, kum ve kireç yükünü filtreleyen çift kademeli ön tortu korumalı su arıtma çözümleri sağlıyoruz.

  • Alkali İçim: pH değerini 8.5 seviyesine çıkararak bağışıklık dostu antioksidan su üretimi.
  • Yedek Parça Güvencesi: Bozkır genelinde 10 yıl boyunca orijinal filtre ve yedek parça temin garantisi.
  • Garantili Kurulum: Kuyu/depo bağlantısı adaptasyonu, mekanik tortu filtresi ve tezgah altı içme suyu ünitesi montajı

Bozkır Villa Tipi Su Yumuşatma TDS Ölçümü ve Filtrasyon Sıkça Sorulan Sorular

Bozkır şebeke sularında çözünmüş katı madde yoğunluğu 380 - 560 ppm TDS olarak ölçülmektedir. 5 ve 6 aşamalı filtrasyon sistemimiz bu değeri Bozkır mutfaklarında 30 - 60 ppm ideal hafif içimli dağ pınarı kalitesine indirger.

Bozkır dairelerine taktığımız pompasız Villa Tipi Su Yumuşatma sistemleri elektrik tüketmez; pompalı modellerimiz ise yalnızca arıtım esnasında 24V gibi çok düşük enerji harcar ve minimum atık su üretir.

Yerel kaynaklara göre Bozkır şebeke suları Çok Sert sınıfındadır. Metropol Su Arıtma Bozkır arıtma sistemlerimiz kireç yapıcı kalsiyum iyonlarını drenaja tahliye ederek sıfır tortulu su üretir.

Bozkır dairelerine taktığımız pompasız Villa Tipi Su Yumuşatma sistemleri elektrik tüketmez; pompalı modellerimiz ise yalnızca arıtım esnasında 24V gibi çok düşük enerji harcar ve minimum atık su üretir.

Hemen Ara WhatsApp Destek