Biga Şebeke Suyundaki Kirece Karşı Kesin Çözüm: Alkali Su Arıtma Cihazı

Kireçli sular sadece mutfak aletlerine zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda içilen suyun lezzetini bozar. Biga genelinde şebekeden gelen 300 - 450 ppm yoğunluğundaki kalsiyum iyonlarını ters ozmoz teknolojisiyle ayrıştırarak ailenize taze kaynak suyu üretiyoruz.

Ters Ozmoz Filtrasyonu ile Kireçsiz ve Yumuşak Su Konforu

Biga musluk sularında görülen yüksek kalsiyum karbonat birikimi, sıcak su hatlarında taşlaşmaya neden olarak kombi faturalarını artırmaktadır. Atikhisar Barajı ve Kaz Dağları süzülme suları kaynaklı suların mineral dengesizliği, Biga içme suyunda acı ve klorlu bir tat bırakır.

Özel 5 aşamalı filtrasyon grubumuz, ilk aşamadan itibaren tortuları ve kireci hapsederek suyun iletkenliğini optimize eder. Biga bölgesindeki konutlar için önerdiğimiz Mineral ve pH Dengeleyici Filtreli Tezgah Altı RO Cihazı sistemi hem tesisatınızı korur hem de taze kaynak suyu üretir.

08

Biga 2 Yıl Garanti

Biga genelinde tüm Alkali Su Arıtma Cihazı parçalarında 2 yıl boyunca yerinde servis teminatı.

03

Biga Mobil Servis

Aynı gün içinde adrese garantili teknik servis ile Biga adresinizde ücretsiz su sertlik testi ve montaj.

06

Biga Kaynak Lezzeti

Biga sularına tatlandırıcı Hindistan cevizi karbonu ile ipeksi pınar lezzeti kazandırır.

01

Biga Kireç Çözümü

0.0001 mikron membran ile Çanakkale Biga sularındaki 31 °fH (Sert Su) sertliği yumuşatır.

Biga Bölgesinde Alkali Su Arıtma Cihazı ve Kireç Önleme Kapsamı

Biga Biga genelinde musluk suyunuzu damacana maliyetinden kurtaran, klor, kireç ve pası %99.5 saflıkla yok ederek ailenize tatlı kaynak suyu kalitesinde içme suyu sağlayan ekonomik ve garantili sistemler sunuyoruz.

  • Kireç Kalkanı: Biga sularındaki kireci moleküler seviyede filtreleyen Amerikan Filmtec membran.
  • Düşük Atık Teknolojisi: Çevre dostu kısıcı valf ile geleneksel cihazlara kıyasla %50 su tasarrufu.
  • Yerinde Kalibrasyon: Biga evinizde montaj sonrası debi ve sızdırmazlık testleri.

Biga Konutlarında Kireçsiz Su ve Arıtma Rehberi

Yerel kaynaklara göre Biga şebeke suları Sert sınıfındadır. Metropol Su Arıtma Biga arıtma sistemlerimiz kireç yapıcı kalsiyum iyonlarını drenaja tahliye ederek sıfır tortulu su üretir.

Biga şebeke sularında çözünmüş katı madde yoğunluğu 300 - 450 ppm TDS olarak ölçülmektedir. 5 ve 6 aşamalı filtrasyon sistemimiz bu değeri Biga mutfaklarında 30 - 60 ppm ideal hafif içimli dağ pınarı kalitesine indirger.

Biga musluk suyunda filtrelerin doyum süresi ortalama 6 ila 8 aydır. Membran filtre ise 2 yıl boyunca Biga evlerinde 0.0001 mikron hassasiyetinde yüksek verimli arıtma sağlamaya devam eder.

Ters ozmoz sonrasında Biga mutfaklarına entegre ettiğimiz biyoseramik tatlandırıcı kartuşlar, suyun mineral dengesini koruyarak Çanakkale sularına doğal kaynak suyu tadı verir.

Hemen Ara WhatsApp Destek