Ağın Musluk Suyunda TDS Düşürme ve Mineral Zenginleştirme
TDS oranının yüksekliği, suda çözünmüş kireç, sülfat ve klorür bileşenlerinin fazlalığına işaret eder. Ağın şebeke suyuna özel konfigüre ettiğimiz filtre dizilimi ile suyunuzu en saf formuna getiriyoruz.
0.0001 Mikron Membran Filtre ile Mikrobiyolojik Arıtım
Membran teknolojisi, mekanik süzme yöntemlerinin çok ötesinde moleküler bir ayrıştırma sağlar. Ağın şebeke hattındaki tortu partikülleri ilk üç ön filtrede hapsedilirken, çözünmüş iyonlar ana arıtma hücresinde bertaraf edilir.
Son kademedeki mineral kartuş ise suya kalsiyum ve magnezyum iyonları kazandırarak Ağın çocuklarının ve yaşlılarının kemik sağlığını destekleyen alkali su üretir.
Ağın TDS Düşürme
Ağın şebekesindeki 250 - 380 ppm değerini 30-60 ppm hafif içimli dağ suyu düzeyine indirger.
Ağın Basınç Kontrolü
Ağın yüksek katlı dairelerinde düşük şebeke basıncına karşı 24V sessiz pompa desteği.
Ağın Klor Eliminasyonu
Ağın şebeke suyundaki keskin klor kokusunu ve tortuları blok karbon ile sıfırlar.
Ağın Membran Filtre
Ağın sularındaki mikroskobik ağır metalleri ve kireci moleküler düzeyde ayrıştırır.
Ağın Teknik Servis, TDS Analizi ve Yerel Kurulum Kapsamı
Ağın Ağın kırsal ve müstakil bölgelerinde şebeke hattı sonu veya artezyen kuyu sularındaki yoğun tortu, kum ve kireç yükünü filtreleyen çift kademeli ön tortu korumalı su arıtma çözümleri sağlıyoruz.
- Ağın Mineral Dengeleme: Saf suya magnezyum ve kalsiyum katan 6. kademe biyoseramik filtre.
- Yerinde Keşif: Ağın genelinde ücretsiz su sertlik testi ve basınç kontrolü.
- Orijinal Ekipman: Vontron / Filmtec membran ve NSF onaylı çelik iç hazneli su tankı.
Ağın Pompalı Su Arıtma Cihazı TDS Ölçümü ve Filtrasyon Sıkça Sorulan Sorular
Ağın şebeke sularında çözünmüş katı madde yoğunluğu 250 - 380 ppm TDS olarak ölçülmektedir. 5 ve 6 aşamalı filtrasyon sistemimiz bu değeri Ağın mutfaklarında 30 - 60 ppm ideal hafif içimli dağ pınarı kalitesine indirger.
Ağın dairelerine taktığımız pompasız Pompalı Su Arıtma Cihazı sistemleri elektrik tüketmez; pompalı modellerimiz ise yalnızca arıtım esnasında 24V gibi çok düşük enerji harcar ve minimum atık su üretir.
Yerel kaynaklara göre Ağın şebeke suları Orta Sert sınıfındadır. Metropol Su Arıtma Ağın arıtma sistemlerimiz kireç yapıcı kalsiyum iyonlarını drenaja tahliye ederek sıfır tortulu su üretir.
Ağın dairelerine taktığımız pompasız Pompalı Su Arıtma Cihazı sistemleri elektrik tüketmez; pompalı modellerimiz ise yalnızca arıtım esnasında 24V gibi çok düşük enerji harcar ve minimum atık su üretir.